Редактор: e-mail: кадри: Петел, Фейсбук/Иван ПортнихКметът на Варна се похвали преди два

...
Редактор: e-mail: кадри: Петел, Фейсбук/Иван ПортнихКметът на Варна се похвали преди два
Коментари Харесай

Кметът на Варна се похвали с недовършен и ремонт – 200 метра за 6 месеца. Всички критики бяха изтрити от коментарите

Редактор: 

e-mail: 

фрагменти: " Петел ", Фейсбук/Иван Портних

Кметът на Варна се похвали преди два дни с ремонт на улица, само че с това единствено си навлече гнева на варненци, изключително на тези, които живеят региона към въпросната пътна права. В следващата си платена обява във Facebook, Иван Портних заяви, че на ул. „ Братя Бъкстон “ е положен главния пласт асфалт, а финалът на работата там ще приключи през март.

Казано по-друг метод, варненският кмет напълно се вмести в станалото пословично за ръководството на ГЕРБ „ хубаво е, само че не е готово “. В случая обаче е вярна единствено втората част на изказванието.



Според варненци е цинично Портх да се хвали с завършването (при това не напълно) на ремонт на 200 метра от улица, който продължи половин година. Да, през това време беше сменена цялата ВиК инфраструктура в сектора, само че въпреки всичко – 200 метра за 6 месеца надали може да е мотив да се хвалиш.



На всичко от горната страна, към качеството на свършената работа може има доста искания. Една от тях е, че на всички места към новия асфалт зеят големи трапове. Какво пречеше те също да бъдат напълнен, пък даже и краткотрайно? Явно единствено кметът на Варна, който особено отиде да се снима при полагането на асфалта, може да каже.



Дори и да не е приключен ремонтът, на мястото е наложително да се сложи маркировка, каквато липсва напълно. От двете страни на улицата има учебно заведение и читалище. Едва ли е належащо да обясняваме за какво е наложително на мястото да има разчертани пешеходни пътеки. А също и за какво не е добре остаряла и тежка останка от остаряла ограда да стои подпряна на пътя на децата.



Макар че има фотография на тъкмо това място, кметът Иван Портних явно не е забелязал, че остатъците от асфалт се изхвърлят в част от зелена повърхност. Тя явно се употребява за паркинг, само че не е завършена нито като едното, нито като другото. Явно кметът е бил прекомерно обхванат да гледа асфалтирането, с цел да забележи това.



И въобще, ясно е, че варненският кмет Иван Портних прецизно извършва повелята на Бойко Борисов от последното му посещаване в морския град – да се демонстрира всичко, което е направено. За страдание, от време на време то е направено по този начин, че не е напълно за проявление.



Това по никакъв метод обаче не може да проличи от спонсорираните постове на кмета във Facebook, тъй като всички мнения, които се отклоняват от станалото към този момент смешно и тъпо „ Браво, Кмете! “, се изтриват незабавно. За благополучие, обществените мрежи дават задоволително необятно поле за изява освен на клакьорите на Портних, само че и на варненците, които гледат действително на протичащото се в града.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР